• Miért kívánok csak édességet? Gyomortükrözésen voltam

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ismét kérdezni szeretnék.Gyomor tükrözésen voltam mit jelent,kis axialis hiatus hernia mellett discret oesophagitis és eorisiv antrum gastritis jelei. a cardia vonalában 1-2hyperaeiás folt van.lansoptolt kaptam, panaszom azóta se szünt. Sőt hasnyálmirgyre utaló fájdalmaim vannak, baloldalt fent fájdlmaim vannak. Lehet ennek köze, hogy szinte nem kívánok fött ételt csak édességet. köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomortükrözés témában

        Kedves Kérdező!

        Kis axialis hiatus hernia jelentése: rekeszsérv, amelyen át a gyomor felső része a mellkasba juthat. Oesophagitis és antrum gastritis: a nyelőcső és a gyomor nyombél felé eső részének gyulladása. A lansoptol nagyon jó hatású savcsökkentő. Felhasi fájdalmat hasnyálmirigy- betegségek okozhatnak, a szakirodalom gyomor és hasnyálmirigy eltérések esetén említ meg időnként jelentkező húsundort (azt hogy csak édességet és főtt étel nem, ilyen összetételben nem ismerek).

        Tisztelettel:  Dr. Plósz János gastroenterológus


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2008-06-12 21:41:05; Megválaszolva: 2011. július 29., 14:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: