• Mi a baj

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor ur!/no!!! mar irtam onnek a problemamrol.27 eves no vayok.tanacsara felkerestem a sajat doktoromat.3 Hete veGeztek laparoskopiat.osszenoveseket talaltak,amit meGszuntettek.azt mondtak meGvannak eleGedve azzal amit lattak.viszont a panaszaim nem mulnak.az alhasi fajdalmaim csak flektor szedesevel mulikn el,napi 3-at szedek.a verzesem 2x volt ,pecsetelo,a folyasom tovabbra se szunt.a hanyinGer,szedules tovabra is GyoGyszerrel mulik csak el.mi lehet a baj?milyen vizsGalatokat javasol?varom mielobbi valaszat.koszonom

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasi panasz témában

        Tisztelt Kérdező! A laparoszkópia után még előfordulhatnak hasonló panaszok. Én mindenképpen életmódváltást javaslok. Kerülje az egyszerű szénhidrátot, egyen sok növényi rostot. Alkalmazzon pro- és prebiotikum kúrát. Mozogjon minden nap legalább fél órát. Történjen komplett gasztroneterológiai kivizsgálás, glutén érzékenység irányába is.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 23., 15:04; Megválaszolva: 2010. július 26., 11:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: