• Azt szeretnéném megtudni hogy ez most rossz vagy ne aggódjak.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        üdvözlöm kedves uram/hölgyem Nemrég voltam vérvételen és ezt az eredményt küldték. Hepatitis B vírus anti-Hbs /elisa (BioMerieux) - érték 0,7 Minősítés :gyengén pozitív Hepatitis B vírus anti-HBs/ ELISA (DiaSorin) -érték 10 IU/L Minősítés határérték és Hepatitis B vírus surface antigén (HbsAg) ELISA (BioMerieux) érték 0,3 minősítés negatív. Kérem siessenek a váasszal.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szerológia témában

        Tisztelt Kérdező! Az előzmények ismerete nélkül nehéz nyilatkozni, hiszen nem tudom mi okból kérték a vizsgálatot. Önmagában az értékeke nem adnak okot aggodalomra. Kérje a vizsgálatot kérő orvos véleményét is.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 19., 12:36; Megválaszolva: 2010. július 19., 22:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: