• Hova forduljak Budapesten végbélgondokkal?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Már írtam többször is az Önök oldalára,sok jó tippet kaptam már,az első kérdésem anno az volt,hogy van egy "seb szerű" valami a végbelemnél a gátamon,nem fáj nem vérzik nem csinál semmit.Évek óta megvan de mostanság feszítő érzést érzek,de lehet csak bebeszélem magamnak,mivel félek a végbélráktól. Azt szeretném megtudni hogy Budapesten hova mehetek proctológushoz Tb-Oep támogatással,mivel pénzem nincs sajnos a vizsgálatra.Hol ,melyik kórházban van szakrendelés?KÖszönöm a választ

        Dr. Csuth Ágnes válasza a proctológia témában

        Kedves Olvasónk! Az Állami Eü.-i Központot keresse fel, itt biztos, hogy van ilyen szakrendelés. Beutalót kérjen!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 03., 21:41; Megválaszolva: 2010. július 06., 21:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: