• Kivizsgálás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Csuth Ágnes!

        A férjemnek nincs semmi ismert betegsége, csak nagyon aggaszt az, hogy gyorsan átmegy rajta az ennivaló. Valamikor naponta 2x is megy wc-re. Nem tud hízni, bár vékonyalkatú családból származik.Egy ismert betegsége van, amivel megműtötték 18 éves kora körül. Hyperhydrozisban szenved szegény.A kezét műtötték. A lábfeje is nagyon izzad, de ezt nem merte megműtetni akkor. Bár nem mondta pontosan , hogy ez a betegsége,mert az orvosa nem mondta neki , az interneten néztünk utána. 28 éves a férjem. Nem szed semmi gyógyszert rendszeresen, csak néha fájdalomcsillapítót, ha időváltozás jön a térde nagyon szokott fájni. Ja és allergiás a halra, ez most jutottt eszembe.

        Tisztelettel: V. Melinda

        WEBBeteg szakértő válasza a széklet témában

        Kedves Melinda! Érdemes lenne ellenőriztetni a pajzsmirigy funkciót, ez a gyakoribb székelés és a hyiperhidrózis oka is lehet. A naponta kétszeri székelés még nem feltétlenül jelent betegséget, normálisnak is tekinthető, tehát komoly aggodalomra nincs okuk.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010-06-16 09:00:57; Megválaszolva: 2010. június 27., 17:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: