• Gyomorfájás és gyomorszáj fájdalma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot!Szabina vagyok, 18 éves és lassan fél éve fáj a gyomrom. Van amikor a gyomorszájam és környéke, de van amikor az egész hasam fáj. Mostanában van hogy bal oldalt a mellem alatt erősen beszúr. Néha kellemetlen és szúr az egész gyomrom. Fáradékony vagyok és nem alszom jól.Remélem tud segíteni. Akárhányszor orvosnál voltam nem találtak semmit. Igaz rendszertelenül étkezem, de az azért van mert nem vagyok éhes csak ritkán. Van hogy alig eszem valamit és van amikor nagyon sokat bírok enni.Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorfájás témában

        Kedves Szabina!

        A gyomorfájás oka lehet a stressz, táplálkozási  vagy életmódbeli hiba, a túlzásba vitt, nagy mennyiségű étkezés, a kapkodó, gyors étkezés, a zsíros, olajos ételek fogyasztása. A fűszeres ételek fogyasztása, a sok koffein, a túlzásba vitt alkohol-, csokoládé, szénsavas ital-fogyasztás, a dohányzás, idegesség, antibiotikumok, fájdalomcsillapítók szedése, gyomorhurut.Javaslom ezek rendezését, kímélő étleke fogyasztását, ha így sem javul panasza, akkor gasztroenterológushoz forduljon.



        Kérdés: 2010-06-08 10:17:53; Megválaszolva: 2010. június 08., 10:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: