• Teltségérzés a gyomorban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő!

        Már 1-2 hete folyamatosan úgy érzem majd kidurran a gyomrom étkezés után. Ma például reggelire emiatt direkt csak egy túró rudit ettem, ebédre rendes főtt kaját, de abból is kevesebb adagot, és most megint úgy érzem szétdurranok, este is igyekszem keveset enni pl: 1 szalámis zsemle( kb. 7 óra körül). De hiába mert éjszaka ugyanilyen teltség érzett miatt felébredek és csak forgolódok az ágyban. Egyszerűen nem tudom elképzelni mitől van ez, és mit kellene tennem hogy jobb legyen.

        Erre a problémámra szeretnék segítséget, kérni.

        Előre is köszönöm válaszát.

        Renáta

         

        WEBBeteg szakértő válasza a teltségérzés témában

        Kedves Renáta!

        A panasza oka lehet táplálkozási hiba, javasolt lenne a naponta tönnszöri komótos, kis étkezés, figyeljen oda a táplálkozásra, kiegyensúlyozott legyen az étrendje. Ha ez nem hoz enyhülést, keresse fel háziorvosát egy ruitn labor és egy fizikális vizsgálat, illetve hasi ultrahang elvégzése céljából, ugyanis hasonló paanszt okozhatnak emésztőszervi betegségek is, pl. epekövesség.



        Kérdés: 2010-05-31 14:46:25; Megválaszolva: 2010. május 31., 14:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: