• irrtibilis bélszindróma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor Úr

        Már tavaly november óta van ez a bélszindrómám de sajnos nem nagyon találok rá megoldást,egyedül vagyok ebben a kérdesben ez elmulhat valaha, ha tudna egy pár tanácsot adni mit kell csinálni ,hogy elmuljon és ujra normális életet élhesek félelem nélkül mert nagyon kihatással van az életemre nem merek elindulni sehova .

        Kaptam rá gyógyszert de már nem segítet ugy mint elöször,mert a hazi orvosom nem nézte meg a leletet a tükrözés után és csak 10 napi kurát kaptam a gyógyszerböl és ezzel én azt hittem rendben van csak 1 hónap elteltével ujjból jelentkezett a hasmenés mihelyt megettem valamit azonnal távozott,és utána mikor megint elkezdtem szedni már nem olyan volt a hatása.lehet erre a problémára megoldás ha nyugtatót szed valaki ,mert mindenhol azt olvasom hogy a stresztől  van. Vagy ön mit javasol hogyan lehetne ezt megoldani ,mit kell tenni hozzá hogy elmuljon.Legyenszives leírni hogyan kezeljem ezt a betegséget.

        WEBBeteg szakértő válasza a irritábilis bél szindróma témában

        Ha jól veszem ki szavaiból, irritábilis bél szindróma hasmenéses formájában szenved. A terápia tényleg nem egyszerű, mert konkrét szervi eltérést nem tudunk mondani. Az életmód egészségesebbé tétele javíthat sokat az állapoton. Ezen belül a rendszeres, gyakori, nyugodt, kis étkezés, a rendszers intenzív testmozgás, a stressz megfelelő kezelése (jóga, autogén tréning, relaxatio), pre- és probiotikumok kúraszerű használata (Progastro825).


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-20 11:48:10; Megválaszolva: 2010. május 20., 11:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: