• Mi lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        üdvözlöm nekem olyan panaszom lenne hogy közvetlen a végbélnyilás körül pupok jelentek meg nem viszket de érzem h valami ninc rendben mert mintha nyomás-os érzés lenne meg igy kellemetlen érzés..és nemtudom mi lehetez de nem börcsomo inkább mintha lilás szine lenne...elöre is köszönet

        WEBBeteg szakértő válasza a végbélnyílás, csomó témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az Ön esetében is a fizikális vizsgálat az ok kiderítésnek első és legfontosabb lépése. Lehet a szörtüszők eltérése, krónikus gyulladás, vírus okozta szemölcs is. Mivel a kezelés az októl függ, keressen fel bőrgyógyászati, vagy sebészeti szakrendelést. Nem várja meg, hogy több elváltozás alakuljon ki, vagy fájdalmassá váljanak.



        Kérdés: 2010-05-19 09:23:53; Megválaszolva: 2010. május 19., 09:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: