• Gyomorfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hátba sugárzó gyomorfájdalom ami több hetek hónapok óta tart,de most erős szoritó fájdalom a gyomorszájnál aztán szoritotta az egész hátam csigolyáknál ez lehet-e fekély vagy valami más

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorfájás témában

        Kedves Kérdező!

        A panasz oka lehet gyomorhurut, refluxbetegség, gyomorfekély, emésztési zavar, epekő, stb.

        Mindenképp indokolt a háziorvos felkereése kivizsgálás céljából. Addig is javasolt gyomorkímélő étrend, savcsökkentő szedése.


        Dr. Balogh Andrea
        gyermekgyógyász

        Dr. Balogh Andrea
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010-05-07 09:59:23; Megválaszolva: 2010. május 07., 09:59

        Tudjon meg többet: gyomorfájás
      • Kérdések és válaszok a témakörben: