• Májfunctio

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Doktor úr/nő!

        Kérem válaszoljon 2 kérdésemre. A mai napon tudtam meg, hogy a májfunctiós értékeim 4-szeresei a normál értékeknek. Nem iszom, nem dohányzom 5 hónapja, nem drogozom. Soha nem volt a férjemen kívül más partnerem. Volt viszont 1991-ben szülés közbeni transzfúzióm, 7 éve pedig egy gyárban dolgozom többek között nehézfémmel.    Kérem írja le sejtéseit.Mit tegyek a közeljövőben? Ha beigazolódik a munkahelyi ártalom, tudok-e segíteni a kollégáimon? Várom válaszát, ill. köszönöm.

        Katalin

        WEBBeteg szakértő válasza a májenzim témában

        Tisztelt Kérdező!

        Tekintettel a transzfúzióra és a munkahelyi ártalom lehetőségére keressen fel hepatológiai-belgyógyászati szakrendelést. A kivizsgálás valóban indokolt. Ha az ok nem is fog 100 %-ban tisztázódni, de a gondozás és a kezelés indokolt. A foglalkozás egészségügyi szakorvosok foglakoznak a munkahelyi ártalmakkal és ezek vizsgálatával.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010-05-03 11:28:53; Megválaszolva: 2010. május 03., 11:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: