• Laboratóriumi eredmények

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm labori eredményeim érkeztek és négy pontnál fura adtok vannak. ha lehet megkérdezhetem mit  jelentenek ezek?

        haematokrit0.412

        GOT81

        GPT(ALAT)203

        Gamma-GT121

        vizelet üledék sok Caox kr.

        egyébb az értékeken belül van

        30 éves nem italozó dohányzó fiatalember vagyok normális testmozgással, étkezéssel

        179 magas és 73 kg

        Elöre is köszönöm válaszát Tisztelettel

        WEBBeteg szakértő válasza a májenzim témában

        Kedves Kérdező!

        A magas májenzim-értekek miatt további kivizsgálás szükséges, első körben mutassa meg a leletet háziorvosának vagy a vizsgálatot elrendelő orvosnak, hasi ultrahang javasolt, szedett gyógyszereket tekintsék át (recept nélkül kaphatóakat, táplálékkiegészítőket is), már mostantól májkímélő diéta, fűszeres, zsíros ételek kerülése javasolt.


        Dr. Csanádi Gábor
        urológus, andrológus

        Dr. Csanádi Gábor
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010-04-22 11:03:03; Megválaszolva: 2010. április 22., 11:03

        Tudjon meg többet: májenzim
      • Kérdések és válaszok a témakörben: