• Gyomorszaj

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Udvozlom!Az en problemam egy hete kezdodott.Egyik este jol bevacsoraztam es ugy mentem lefekudni,masnap reggel ugy ereztem mintha egy falat se ment volna le a gyomromba,miden a nyelocsovemben maradt volna.Gondoltam ez azert van,mert keson vacsoraztam.Sajnos ez azota tart es amikor lenyelek egy falatot nagyon eles fajdalmat erzek a gyomorszajnal,mikor atjutott rajta a falat meg faj egy darabig.Szinte mar nem is merek enni annyira rossz erzes.

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        A tartósan fennálló nyelési zavar mindenkéépen kivizsgálást indokolt. Amennyiben egy falat okozta nyelőcsősérülésről van szó pár nap után javulnia kell. Több napos panasz esetén ki kell zárni, hogy nincs-e valami ok a nyelőcsőben, ami esetleg beszűkíti. Nagyon gyakran ez a nyelési panasz az első jel. Keresse meg háziorvosát és történjen gasztroenterológiai szakvizsgálat.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-04-26 10:10:23; Megválaszolva: 2010. április 26., 10:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: