• Hányinger

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Többször ha hányinger jelentkezik, olyan roszullét jön elő, hogy elájulok. Mi lehet az oka?

        WEBBeteg szakértő válasza a hányinger témában

        Kedves Kérdező!

        A hányingernek nagyon sok oka lehet: emésztőszervi, hormonális, fertőzés okozhatja, lelki okok befolyásolhatják, fül-orr-gégszeti, neurológiai ok állhat a hátterében, stb. Részletes kivizsgálás szükséges a pontos ok kiderítéséhez, javaslom, hogy keresse fel háziorvosát!


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010-04-07 12:46:25; Megválaszolva: 2010. április 07., 12:46

        Tudjon meg többet: hányinger
      • Kérdések és válaszok a témakörben: