• Hányinger

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Többször ha hányinger jelentkezik, olyan roszullét jön elő, hogy elájulok. Mi lehet az oka?

        WEBBeteg szakértő válasza a hányinger témában

        Kedves Kérdező!

        A hányingernek nagyon sok oka lehet: emésztőszervi, hormonális, fertőzés okozhatja, lelki okok befolyásolhatják, fül-orr-gégszeti, neurológiai ok állhat a hátterében, stb. Részletes kivizsgálás szükséges a pontos ok kiderítéséhez, javaslom, hogy keresse fel háziorvosát!


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010-04-07 12:46:25; Megválaszolva: 2010. április 07., 12:46

        Tudjon meg többet: hányinger
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        A problémáim 2015. októberében kezdődtek, de addig is voltak szútó érzéssel járó és nehezen behatárolható fájdalmaim, melyek jellemzően éjszaka jelentkeztek, kezdetben ½-1 óra, majd egyre hosszabb és nehezebben múló szúró kicsit...
        Tisztelt Doktor Úr! Tavaly nyáron egyik napról a másikra felszökött a lázam 41°C-ig, majd egy hétig nem ment 38 alá. A laboromban magas GOT, GPT és CRP értékek voltak és nagyon alacsony vas. Hepatits, HIV, EBV Helicobacter vizsgálat negatív...
        Szep napot! Voltam egy altalanos vervetelen! Amibol azt a megallapitast kaptam, hogy keves a triglicerid szintem. (0,46)Erzem is hogy rossz az enesztesem sokszor! Puffadok, rossz kozerzet. Mindig sarga elenk zsiros szinu a szekletem! Kerdezem en mi lehet a...
        Üdv! Nagyjából 3-3.5 hete érzékeltem egy (akkor még erősebb) alhasi feszülést, illetve alhasi, szúró fájdalmat a jobb oldalamon. Megijjedtem, vérvizsgálatot csináltattam, amely nem mutatott ki gyulladást, illetve van étvágyam, nem hánytam,...
        Udvozlom! Sok eve kuzdok puffadassal, gazosodassal. NEm nagyon foglalkoztam vele. Gondoltam ilyen vagyok. A szekletem napi egyszer, surgetoen rohanosan hasmenes volt. Ez kb. 10 evig volt. Aztan elkezdett sulyosbodni a helyzet es elkezdtem figyelni magam,hogy...
        Tisztelt DoktornőDoktorúr! 13 éve diagnosztizáltak Crohn betegséggel, és az utóbbi 2 évben a székletürítés egyre nehezebb. Elhegesedett végbélszűkületem van, ami egyre kellemetlenebb panaszokat okoz. A székletürítésem rendszertelen,...