• Hányinger okai

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        22 éves vagyok és rendszeresen élek szexuális életet. A védekezés abból áll, hogy párom kiveszi mielőtt belém élvezne. Ez már 1,5 éve így megy. Ezidáig még nem estem teherbe. A menszeszem is rendszeresen megjön, épp most is megvan. De már 4-5 hete folyamatosan hányingerem van. Van hogy intenzívebb és egész nap érzem, ilyenkor alig eszem,mert nem kívánom az ételt. És van olyan nap, hogy csak 3-4 alkalommal érzek hányingert, ilyenkor rendesen tudok enni. Ebben a pár hétben fáradékonyabb is voltam, de ez mára már elmúlt. És néha enyhén szédültem is. Ön szerint mi lehet a bajom?

        Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a hányinger témában

        Kedves Kérdező!

        Okozhatja panaszát refluxbetegség, gyomorhurut, stressz, egyéb emésztőszervi betegségek, étel intolerancia, metabolikus okok, máj-, vesebetegség, stb. Kérjen egy fizikális vizsgálatot és egy teljes labort háziorvosától, ennek ismeretében valamilyen irányba el kell majd kezdeni a kivizsgálást.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-28 15:15:16; Megválaszolva: 2010. március 28., 15:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: