• Gyomorszáj fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves WEBbeteg Korábban diagnosztizált asztmám után újabb tünet ütötte fel a fejét. A tödőgyőgyász szakorvos refluxot diagnosztizált.Tüneteim: folyamotos hasi/gyomorszáji fájdalom. Étkezés elött ,után főleg. Gyomorsav egyáltalán nem jön fel. Alkohol fogyasztása után rögön csökken, olykor meg is szűnik a fájdalom. Fül orr gégész szakorvos véleménye szerint az asztmám se valós diagnózis.(mellkasi fájdalom szorító érzés. Belégzés nehezebb mint a kilégzés. Nem köhögök nem fulladok egyáltalán. Januárba jeletkezetek a mellkasi tüneteim , az allergia teszt alapján : füvek ++. Alkalmazott gyógszerek: alvesco 160 mikrogramm. savlekötő keménykapszula. (igazából komoly változást egyik se ért el)

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorfájdalom témában

        Kedves kérdező!

        A légzési nehezítettség miatt javsolt lenne légzésfunkciós vizsgálat, ez objektívebb képet ad. Emellett jó lenne tudni, hogy mióta szedi a savlekötőt és milyen típust, milyen dózisban, kérem, ezt írja meg a pontosabb válaszhoz.


        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010-03-03 10:55:32; Megválaszolva: 2010. március 03., 10:55

        Tudjon meg többet: gyomorfájdalom
      • Kérdések és válaszok a témakörben: