• axiális hiatus hernia ( válaszra ismét kérdés )

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Doktor Úr! Köszönöm válaszát, kicsit el is gondolkodtatott. Létezik, hogy egy ilyen jellegű betegség ennyire tünetmentessé váljon ennyi idő után, és ez a probléma maradjon vissza, amit már leírtam? Vagy nincs is összefüggés? Az előfordulhat, hogy nem volt tökéletes a diagnózis? 18 évesen amikor diagnosztizálták nálam a betegséget - endoscoppal, és kontrasztos gyomor rtg.-vel - komoly tünetek miatt küldtek el ezekre a vizsgálatokra: szinte minden éjjel hányás, émelygés heteken keresztül, ami miatt már a nyelőcső is károsodott ( gyull. ). Ezek után aludtam kissé megemelt párnával, figyeltem az étkezésekre, azóta egyáltalán nem iszom semmilyen szénsavas italt, próbálok kevésbé idegeskedni. Létezhet, hogy ennyit javuljak, vissza lehet esni? Bár én a jelenlegi tüneteimet is nagyon kellemetlennek érzem, ha jól emlékszem az előzőekben nem írtam le,hogy gyakran akkor jelentkeznek a tüneteim ha sokáig ülök ( kissé görnyedten ami a hasat nyomja ) gép előtt vagy íróasztalnál, ilyenkor a rekeszizom vonalában, elég magasan a mellüreg felé érzek feszítő fájdalmat, ilyenkor a nagy levegővétel is fájdalmas. Ezen tünetek miatt aggódom, hogy mi lesz terhesség alatt, amikor a baba józan eszem szerint méginkább nyomást gyakorol majd felfelé, tudok azon majd valahogy enyhíteni? A készítményt amit javasolt, ki fogom próbálni. Ismét köszönöm válaszát: M.G.

        WEBBeteg szakértő válasza a rekeszsérv témában



        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya
        Kedves Kérdezőnk!
        Kérjük, küldje el a WB szót a következő telefonszámra:

        06-90-642-541
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010-02-01 11:16:21; Megválaszolva: 2010. február 01., 11:16

        Tudjon meg többet: rekeszsérv

        Egészség? Betegség?

        Nézze meg a WEBBetegen!

        Ezt olvasta már?
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr! Gyermekem 20 éves, kb 2 éve kezdődött nála drasztikus fogyás (most 49 és 50 kiló között mozog és 190 cm magas). Nagyon keveset bír enni, állandóan tele érzi a hasát, és fáj neki. Volt gasztroenterológián, ahol...
        Tisztelt Dr.Nő!Egészséges életmódot folytató kisgyermekes anyuka vagyok. Soha nem voltak gondjaim az emésztésemmel, rendszeresen 1 max. 2 naponta van, általában teljesen normális székletem. Egy hete reggel is voltam wc-n, teljesen normális volt...
        Üdvözlöm Doktor Úr! Kérdésem lenne, hogy utalhat e netán pancreas tumorra az emelkedett vérben lévő amiláz szintje? Laboreredményen a ref. tartomány 70-220. Nekem most 300 volt az érték. Minden más érték normaértéken belül található....
        Üdvözlöm! A kislányomról van szó. 7 éves. Ma délután szólt, hogy miért fehér a széklete. Megnéztem és tényleg fehér színű volt. Ez mitől lehet? Ágnes
        Tisztelt Doktor úr! Három hónappal ezelőtt náthás tüneteim csökkentésére bevettem 2 db 250mg-os azithromycin tartalmú antibiotikumot az orvos tanácsára. Körülbelül fél óra múltál elkezdtem hányni. Miután kihánytam a gyomortartalmam,...
        Tisztelt Doktor Úr! Folyamatosan kiújuló anopapilla-gyulladással kapcsolatban lenne kérdésem. Szeretnék a bél(végbél) utolsó 10-15 cm-éről mintát vetetni, colitis ulcerosa gyanúja miatt. Ezt proctológus is meg tudja csinálni, vagy csak...
        Tisztelt webdoktor!Szeretném ha a vizsgálat eredményét segitene számomra érthetővé tenni.májzsugorom van rzt tudom.a fibroscan eredmény:átlag érték 16,3 kPa/ez nagyon magas?/IQR 3,3 IQR/MED 20SZÁZALÉK/EZ IS MAGAS?/ STÁDIUM4/EZT TUDOM MIT...