• Mi a teendő, ha aranyerem van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Néhány hete aranyértől szenvedek. Próbáltam kezelni kúppal, aztán kenőccsel is, de sajnos egyik sem használt. Tudom, hogy butaság, de orvoshoz pedig nagyon nem szeretnék menni ezzel.Ön mit javasolna nekem?

        WEBBeteg szakértő válasza a Aranyér, kezelés témában

        A kezeléshez szükséges ismerni, hogy milyen fokú az aranyeresség. Otthoni kezelésre a fentieken túl a széklet lágyítása, a hosszas ülés kerülése, sós langyos ülőfürdő, Detralex tabletta szedése javasolható. Ha 1-2 héten belül nem javul az állapot, mindenképp keressen fel szakorvost.


        WEBBeteg szerkesztőség

        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-09-02 09:53:49; Megválaszolva: 2009. szeptember 02., 09:53

        Tudjon meg többet: Aranyér, kezelés
      • Kérdések és válaszok a témakörben: