• Vastagbél gyulladást lehet-e gyógyítani?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Páromnak vastagbél gyulladást állapítottak meg,kezelték is tropharinnal,és nolpazával,de még mindig fáj a gyomra és a hasa.Most már minden evés után fel is van puffadva,ilyenkor szúró fájdalmat érez a gyomra jobb illetve bal oldalán.A székletben is csak végletei vannak. Kérem segítsen mit lehetne csinálni,mert még csak 25 éves,és a gyomorbajok annál aki nem iszik,nem természetes. Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a vastagbélgyulladás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Nem igazán értem a kérdést illetve az eddig történteket. Tropharint
        nem ismerek csak TROPARIN COMBINATUM tablettát, mely
        simaizom-görcsoldó, tehát görcsös hasi fájdalmakra való tüneti
        kezelés, a Nolpaza pedig savcsökkentő. Tehát vastagbél-gyulladásra
        igazán egyiket sem használjuk. Milyen vizsgálatok történtek és milyen
        eredménnyel? Mi alapján született a vastagbél-gyulladás diagnózisa?

         Dr. Plósz János


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-09 21:02:01; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 08:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: