• Gyomorfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        23éves férfi vagyok és november óta küszködöm gyomorfájással,hányingerrel és hányással(öklendezéssel)mert nem hányok ki semmit!Voltam ultrahangon, tükrözésen ahol szövettanit is vettek minden eredmény jo de én mégsem vagyok jol!Azt mondják idegi alapon van de én nem vagyok annyira idegeskedő tipus de viszont ugy érzem hogy egész nap aludni tudnék olyan fáradt vok!Főként reggelente vagyok rosszabbul mert akkor olyan érzésem van mintha éhes lennék vagy hogy huznák befele a hasam(szoritó érzés).akár eszek este akár nem és a mennyiségtöl semm függ!Estére már valamennyire jobban vagyok!Kérdésem az lenne hogy elküldtek-e minden olyan vizsgálatra ahol kiderülhet(ne)ett a bajom vagy ez idegi alapon lehet? Ha idegi alapon van akkor mit javasolna?Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorfájás témában

        Kedves Kérdező!

        A krónikus fáradtság miatt pajzsmirigyhormon-szinteket érdemes vizsgálni (a pajzsmirigy-alulműködés okozhat ilyen eltérést). Ha panaszát funkcionális betegség okozza (szervi eltérés nem mutatható ki), a stressz megfelelő feldolgozása a megoldás (rendszeres testmozgás, relaxatio, jóga).

         

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-10 13:11:28; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: