• Bélösszenövés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nő/ur

        négy éve a kis fiamat császár metszésel szültem azota alhasi fájdalmaim és széklet problámáim vanak.elmentem vele orvoshoz és csináltak egy hasi ulthahangot és ott azt mondta a toktornő hogy a gyomor és belek területén kóros falvastagodás van azt szeretném meg kérdezni hogy ez bél öszenővést jelent-e?és ha igen akor ezt meg kell-e műteni vagy anélkül is helyre jön. válaszát elöre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a bélösszenövés témában

        Kedves Kérgező!
         
        Ritka a császármetszés után a panaszokat okozó bélösszenövés. Ennek kimutatására nem alkalmas a hasi ultrahang. Első lépésben semmilyen műtéti beavatkozást nem javaslok. Panaszaival keressen fel egy gastro-enterológiai szakrendelsét, hiszen számos betegség állhat a háttérben. figyeljen oda, hogy elég folyadékot igyon, főként víz legyen és fogyasszon elég rostot is.

        Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-08 09:23:17; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: