• Széklet utáni vérzés!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/Nő! Az Öcsém 23 éves,és Angliában dolgozik.Kb 2 hete vette észre,hogy széklet ürítés után,folyik neki a vér egy kicsit.Fájdalmat nem érez,a széklet normális barna színű,két naponta jár wc-re!Nagyon vékony testalkatú,és rendszertelenűl étkezik!Kérem segítsen mi lehet a baj!! Elöre is köszönöm! Üdvözlettel:H.T

        WEBBeteg szakértő válasza a véres széklet témában

        Tisztelt Kérdező!

        Nagy valószínűséggel belső aranyerei vannak, ezek okozzák a fájdalmatlanul, székürítést követően jelentkező vérzést. Javaslom, használjon aranyeresség elleni kúpot (Mastu Forte 2x1), Detralex tablettát és langyos-sós-kamillás ülőfürdőket, kerülje a hasprést (emelés, erölködés) és a tartós ülést.

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szerkesztőség
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-06-02 22:09:32; Megválaszolva: 2011. október 05., 09:14

        Tudjon meg többet: véres széklet
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Néma epeköveim vannak. UH eredmény: „Az epehólyag folyadékot nem tartalmaz, egészét számos 5-15 mm-es kőreflex tölti ki. Az epeutak tágassága szabályos. Kérdésem, hogy okozhat-e ez megemelkedett koleszterinszintet?...