• Émelygés,hányinger

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr.úr/nő!

        Én 30 éves 4 gyermekes anyuka vagyok.Sajnos van pánikbetegségem amihez társult egy depresszió is a pszichológus szerint,van reflux betegségem is,egyikre sem szedek gyógyszert.Terhes nem vagyok.Kérdésem az lenne mi okozhatja az 1 hete tartó émelygésem,hányingerem,ami napi szinten többszőr előjön.Lehetséges lenne a refluxtól esetleg az idegtől (ámbár idegesnek nem érzem magam,igaz készülünk a gyermekem ballagására)  és ezelőtt nem voltak ilyen tüneteim egyik betegségemtől sem?Vagy esetleg más szervi baj lehet?

        Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a hányinger témában

        Kedves Kérdező!

        A refluxtól és az idegességtől is jelentkezhet émelygése, hányingere, de akár egy egyszerű, a gyomor-bélrendszert érintő vírusfertőzés is okozhat hasonló tüneteket. Persze az első kérdés ilyenkor, nem vár-e újabb babát?

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-10 21:55:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 07:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: