• 16 éves fiú

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A barátomnak vasárnap 40 fokos láza volt de azt mondta semmi baja azon kivül.sikerült levinni a lázát két hűtőfördő, borogatás és 4 algopyrin után.reggelre már csak 37 volt a testhőmérséklete viszont megy a hasa még most is és ha megmozdul erős fájdalmat érez alhasi tájékon.mi lehet a baja?köszönöm a választ

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorhurut témában

        Kedves Kérdező!

        Valószínűleg vírusos gyomor-bélhurutja van. Javaslom diétázzon pár napig, igyon bőségesen folyadékot, majd a diétát óvatosan bővítse, használjon probiotikumokat (Lactív, Normaflore).

         

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-07 17:23:14; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 12:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: