• Helicobacter

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webbeteg!

         

        3 éve gyomortükrözésen Helicobacter tesztem negítv volt.Kérdésem az lenne,hogy érdemes-e ezt a tesztet(kilégzési teszt) megcsináltatni?

        Köszönettel:Vivien

        WEBBeteg szakértő válasza a helicobacter témában

        Kedves Kérdező!

        Csak akkor érdemes, ha típusos panaszai jelentkeztek, vagy időközben gyomor- illetve nyombélfekélye volt. Ha nem, felesleges az ismételt vizsgálat (az újrafertőződés esély évente 1-2%)


        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-29 16:24:46; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 12:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: