• Állandó hányinger!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem!

        Szeretnék tanácsot kérni mi lehet a baj vagy hogy mit tegyek?Hova kérjek beutalót ha kellene?28éves Nő vagyok(pánikbeteg,sajnos még)és nem tudom ennek köszönhető-e,bár nem volt sosem jellemző effajta tünetre,hogy sokszor van hányingerem!Ha van akkor egész nap eltart:(Volt nem rég egy olyan hét amikor egyfolytában az volt.Aztán elmúlt és most megint előjött.Szerencsére odáig nem jutok hogy ki kelljen rohannom a mosdóba,csak az érzés a gyomromban.Sokszor van puffadás érzésem is,akkor Espuisan gyöngyöt szedek be,egyet.És van hogy székelésnés egyszer hasmenésesebb vagy máskor alig tudok valamit produkálni.Pár hónapja volt labor vizsgálat vér+vizelet de nem találtak emmi elváltozást.Máskor is volt már hogy kimaradt egy hónapot a menzeszem,de most pl.egy napig volt de ugyan úgy fájt a hasan továbbra is a héten.Amit talán elsőnek kellett volna irnom,nem várok babát!Kérem segitsen mert olyan rossz igy!Köszönettel:FioreA.

         

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hányinger témában

        Kedves Kérdező!

        Állandó hányingerét okozhatja a pánikbetegség (illetve a pánikbetegséget kiváltó tényezők). A feszültség és a stressz gyakran okoz irritabilis bél szindrómát (hasi fájdalom, puffadás, székletminőség változása). Emelett nőgyógyászati probléma is állhat a háttérben (a menstruáció elmaradása, váltakozása erre utalhat). Javaslom, próbáljon gyömbér-kivonatot használni a hányinger ellen, keresse fel nőgyógyászát és étkezzen gyakran, nyugodtan, rendszeresen.

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-10 22:18:26; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 11:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: