• Székelési probléma gyerekeknél

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Szeretném megkérdezni a kislányom 7 éves és kb:1 hónapja olyan problémánk van hogy rendszeresen kakis a bugyija nem azért mert nem töröli ki rendesen a fenekét hanem mert nem veszi észre s bemegy egy kevés széklet neki ez főként szellentéskor de előfordul csak úgy minden székelési inger nélkül is.Pici baba korában nagyon szorulásos volt megküzdöttünk a kakilással vele.Lehet,hogy valami féle záró izom problémája van neki szegénykém nagyon szégyenli s nem tudom melyik orvosi szakterület tartozik ehhez a problémához.Kérem segítsenek nekünk.Válaszukat előre is köszönöm! Tisztelettel:Horváth Ákosné

        WEBBeteg szakértő válasza a székelési zavar témában

        Kedves Kérdező!

        Ilyen fiatal korban nem kellene még záróizom problémának lenni. Javaslom menjenek el a házi gyermekorvosukhoz, egy kismedencei illetve hasi ultrahang vizsgálatot mindenképpen szükségesnek tartok, majd ezzel az eredménnyel keressenek fel egy gasztroenterológus szakrendelést, ahol a gyomor-, bélrendszer betegségeivel foglalkoznak.

        Üdvözlettel: Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-27 18:30:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 15:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: