• Ödéma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr,Nő!

        Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz,hogy kb. 5napja azt vettem észre,hogy az egész hasam,sőt még a szemérem dombom is furcsán megduzzadt,mintha felvizesedtem volna.Az alhasam is fáj a rekeszizmaim körül.Voltam pénteken orvosnál,megvizsgált,ultrhangoztak,labor..Érdemlegeset nem mondtak,menjek vissza kedden.(Ügyeleten voltam..)Kb úgy nézek ki mint egy 7.hó-ban levő terhes nő.Amúgy teljesen normál a testsúlyom.A viszgálatok szerint a vérem 4szer sűrűbb a megengedettnél és a májfunkciók sincsenek teljesen rendben.Fogamzásgátló tablettát szedek (Harmonet).eddig 19 szemet vettem be pénteken abbahagytam.Lehetséges,hogy attól van?Ilyenkor mi a teendő?Előre is nagyon köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a ödéma témában

        Kedves Hölgyem!

        Mindenképpen belgyógyászati kivizsgálás javasolt, ahol meg tudják állapítani a vizesedés okát. A csak 19 napig szedett fogamzásgátló nem valószínű, hogy okolható lenne a folyamatért. Valószínű hasüregi folyadékgyüleme van, és feltétlenül ellenőrizni kell, honnan ered,vagy mi okozza.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-15 08:59:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 10:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: