• Csomó a hasamban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

         

        Mostanában a köldökömtől kicsit lejjebb, a bal oldalon,furcsa,kemény csomó(ka)t érzek.Aggodóm ,mivel Már elég rég óta (Kb 5-6 hónap) nagyon rossz az emésztésem,nincs étvágyam(nem is eszem sokat) és a menszszem is elmaradt már elég régóta. A segítségét szeretném kérni,mivel nem tudom hogy mi lehet a bajom!

        Válászát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a emésztés témában

        Kedves Kérdező!

        Nem lehet megmondani így, hogy mitől vannak  a hasában a csomók. Lehet székletrög (ha hajlamos székrekedésre)  vagy akár a  petefészek betegsége, akár a daganata is. Mindenképpen el kellene egy orvosi kivizsgálásra mennie, mert az étvágytalanság, tapintható elváltozás mögött akár súlyos betegség is lehet. Feltételezem, hogy fogyott is sokat, ha a menzesze is kimaradt. Induljon el, először a háziorvoshoz. Ő ismeri Önt, tudja milyen egyéb betegségei vannak, laborvizsgálatot kér, részletesen kikérdezi és a vizsgálata után  tovább fogja küldeni megfelelő szakorvoshoz. Lehet nincs nagy gond, de jobb ha utánajár.

        Dr. Jóna Angelika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-30 15:32:51; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 06:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: