• Hematológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Laboreredményeim magasak lettek. Lymphhocyta 48%, Monocyta 12% PCT 0,39%, fehérvérsejtszám értéken belül volt, de nagyon közel a felsőhatárhoz. Egy két hónapon belül többször is bevérzett a szemem és környéke, fél éven belül kb. 10 kg-t fogytam, néha begörcsöl a gyomor tájékom, és vannak ételek amiket nem tudok megenni. Gyomor tükrüzésem is volt, ahol nem találtak semmit. Szeretném megkérdezni milyen betegségre utalhatnak ezek a tünetek? Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorgörcs, fogyás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Olyan betegséget, amelynek ezek az együttes tünetei, nem tudok mondani Önnek. A vérképben való eltérés gyógyuló gyulladásos folyamatra utal, esetleg vírusfertőzés jele lehet. A szem bevérzése érfalgyengeség jele lehet, javasolt C- és E-vitamin pótlása. A fogyás és a hasi panaszok miatt hasi ultrahangos vizsgálat javasolt (epés problémák okozhatnak felhasi görcsöt, bizonyos ételek fogysztását követően).

         

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-23 16:03:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 11:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: