• Összbilirubin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az lenne a kérdésem,hogy a mostani vérvételnél 21,7 volt az összbilirubin értékem.Ez nagyon magas?Mi lehet az oka?Mit tehetek ellene?A koleszterinem 6,6. Köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a koleszterin témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ez az érték épp egy kicsival van a normális felső határa fölött, aggodalomra nem ad okot. A koleszterin-szint viszont tényleg magas, emiatt zsír-és cholesterinszegény diéta, rendszeres testmozgás javasolt, majd 3 hónap múlva a vérzsír értékek kontroll-ja.

         

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-22 18:50:08; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 10:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: