• Nagyon fájó aranyér nem múlik el

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!

        A kérdésem a következő: Viszeres a lábamkb.3/4 éve és egyenlőre nem segített semmien kenőcs ill. tabletta sem! A következő, hogy 3 hete aranyerem van. Először csak egy kisebb bőrnyulvány a végbél nyílásom és a gát között. Mostmár van még egy nyulvány, a végbél nyílásomon! Nagyon fáj, viszket ég, és rendkívül kellemetlen! Voltam háziorvosnál, 1 hete de csak recept nélküli kúpot és krémet adott! Ami egyáltalán nem használt! Kipróbáltam már szinte mindent amit recept nélkül lehet kapni( detralex, mastu, reparon, stb.)

        A kérdésem, hogy mit tegyek most, és hogy van-e erre szakosodott magánrendelés Bács-kiskun megyében?

         

        Előre is köszönöm a segítségét!

         

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a aranyér témában

        Tisztelt Kérdező!

        Panaszát valószínűleg aranyeresség okozza, emiatt  proktológiai vagy sebészeti szakrendelés felkeresése javasolt. 

         

         Dr. Plósz János

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-17 13:59:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 12:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: