• Véres széklet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nő,úr! mostanában jelentkezett nálam ez a probléma hogy a székletem véres. ideáig nem volt ilyesfajta panaszom. nem eszek fűszeres,zsíros ételt ami megterhelné az emésztő rendszeremet. székelés közben enyhe fájdalmat is érzek ami utána megszűnik.nem tudom hova forduljak ezzel a kényes helyzettel ezért kérem segítsen ,hogy mit tegyek vagy hova forduljak,és ön szerint mi ennek a kiváltó oka.segítségét előre is köszönöm. minden jót magának feca

        WEBBeteg szakértő válasza a véres széklet témában

        Tisztelt Kérdező!

        A véres székletet sok esetben aranyeresség vagy a  végbélnyárkahártya berepedése okozza. De akár polip vagy akár rosszindulatú folyamat is lehet mögötte. Egy gastroenterológushoz kellene elmennie, hogy kiderítsék a vérzés forrását.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-17 12:00:56; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 12:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: