• Fura szag

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Eme problémám néhány hónapja jelentkezett. Fura, savanyú testszagom van. Fürdés után nem sokkal, tiszta, friss ruhában is érzem, de csak akkor, ha a hónom alját szagolom. Mivel az ember saját testszagát kevésbé érzi, lehet, hogy másnak nem kell ennyire közel jönnie hozzám, hogy érezze. Nem izzadok, de mégis ez a savanyú szag árad belőlem. Mit tehetnék ellene? Használok dezodort, de nem segít.

        Várom válaszát,

        Kata.

        WEBBeteg szakértő válasza a izzadás, szag témában

        Kedves Kata!

        Bizonyos ételek illetve vitaminok (B-vitamin komplex) kiválasztódhatnak a verejtékezés sorén (ennek van észrevehetelen formája is, nem csak a nagycseppes izzadás). Javaslom, kerülje az ilyen ételeket illetve vitamin-készítményeket.

         Dr. Plósz János


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-10 21:50:29; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 13:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: