• Evés utáni gyomorfájás és égés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tiszteletem. kérdésem az lenne pár napja evés után fáj a gyomrom,olyan mintha égne ,vagy marná valami elég rossz érzés .meg mintha felpuffadna és bekeményedik.szedek rá nospát ,és apo-famotidint.a házi orvos szerint jó lesz ,de én már enni se merek mert nagyon rossz ez az érzés inkább koplalok.epekövem nem lehet mert már 15 éve nincs kivették,az epehólyagal együtt.de ez nem is ugy fáj mint az.ez elviselhetöbb de nem a legjobb érzés.ha nem eszek nincs gondom nem fáj.csak már elég gyenge vagyok ugyanis nem birom az éhséget.kérném a tanácsát mit tegyek ha tudna nekem segiteni ,nagyon megköszönném,már kammilla teát is iszom egyfolytába,hátha az segitene ,vagy nem.mégegyszer köszönöm

         

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Panaszait okozhatja átmeneti gyomorhurut, de akár gyomorfekély is. A diéta (rendszeres, gyakori könnyű étkezés), a savcsökkentő (az Apo-Famotidin az) és esetleg Salvus víz használata mellett panaszainak javulnia kell. Ha 1-2 héten belül ez nem következik be, javaslom keressen fel belgyógyászati-gasztroenterológiai szakrendelőt.

         Dr. Plósz János

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-08 17:48:46; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 09:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: