• Gyomorproblémák?!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr!

        Már 1 hete olyan problémám van, hogy szinte minden étkezés után emésztési nehézségeim vannak. Teltséget érzek a gyomromban, hányingerem van,  és szédülök is olyankor. Sok folyadék és egy kis citromlé szokott segíteni, de enyhe szédülés és rossz közérzet ezután is fenn áll. A doktornő nem tudja mi lehet a baj, mert nincsen magas vérnyomásom és szervi problémám sem, valamint a tüdőm is tiszta. Nyugodtan szoktam étkezni, nem vagyok idegeskedő típus. Mi lehet a bajom? Válaszát előre is köszönöm!!


        EP

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorgörcs, teltségérzet témában

        Tisztelt Kérdező!

        Panaszait gyomor-bélhurut (általában vírusos eredetű) okozhatja. Ez a gyulladás illetve a bélflóra megváltoztatásával okozhatja a tüneteket. Javaslom, diétázzon néhány napig (fűszerszegény, könnyű ételek), használjon probiotikumokat, a diétát óvatosan bővítse. Ha panaszai 2 héten belül nem szünnek, keresse fel az illetékes belgyógyászati vagy gastroenterológiai szakrendelést.

         Dr. Plósz János


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-02 17:42:50; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 12:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: