• Salvus víz és gyógyszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr!

        25 éves nő vagyok.2 éve reflux-betegséget állapítottak meg nálam.Lansacidot szedtem fél évig. Egy hónapja hasi görcs és véres széklet miatt vizsgáltak ki.

        A colonoscopia kicsiny fissurát mutatot ki,ez okozta a vérzést. A gyomortükrözés

        eredménye:Oesphagus kp tág.Alsó részének ny.h. borítása gyulladt. Ujjbegynyi h.hernia. Fundus,corpus redőzete durva. Az antrum gyulladt. Pylorus kerek,a bulbus ép,leszálló szár ép.

        Diagn:gastrooesophagealis,oesophagitissel.Nyelőcsőfekély,rekeszsérv,idült gastritis.

        Jelenleg Controlocot szedek 2x1-et.Úgy olvastam evés előtt 1 órával kell bevenni.

        A kérdésem arra vonatkozna,hogy ajánlott-e nekem a Salvus víz gyógyszer mellett,mivel azt is ugyanakkor kellene innom a címke szerint(evés előtt egy órával)?

        Várom tanácsát e témában.

        Tisztelettel:emma

        WEBBeteg szakértő válasza a salvusz víz témában

        Tisztelt Kérdező!

        A Salvus-vízzel sok jó tapasztalat van a savas megbetegedésekben. Nyugodtan fogyaszthatja a gyógyszer mellett is. Az étkezés előtti 1 órát ennyire szigorúan nem kell betartani (30perc-2 óra között nyugodtan változhat).

         Dr. Plósz János


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szerkesztőség
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-03-05 19:55:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 11:37

        Tudjon meg többet: salvusz víz
      • Kérdések és válaszok a témakörben: