• Nyelőcső és gyomorfekély

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Plósz János Doktor Úr! Tehát ha jól értem akkor ha nem csökkentem a Parietet (2*1 szem)akkor elég mellette az Alusulin (2*1szem), más nem kell? Annyit szeretnék még Öntől kérdezni hogy mennyi ideig lehet hosszú távon (mivel bevált) szednem a Pariet 20mg 2-szer 1 szemet? Bármeddig? Nem lesz káros hatása? Köszönöm a segítségét!

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorfekély témában

        Tisztelt Kérdező!

        Eddig nem tapasztaltak káros hatást a több éven át való gyógyszerszedés során sem.

         

         Dr. Plósz János

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-27 23:10:09; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 10:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: