• Mi állhat a háttérben?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur! Koszonom elozo kerdesemre adott valaszat.Ultra hang vizsgalaton is voltam, ahol megallapitottak, a koldok korul, bal oldalt a hasfal megvastagodott es vekonybel kisse gyulladt.Elobb a Helicobacter kezelest kell befejeznem es azutan lehet ezzel foglalkozni-belgyogyaszom szerint, addig is dietat kell tartanom.Az allergia tesztem eredmenye csak 3 het mulva lesz meg.Belgyogyaszom szerint vekonybelgyulladast bakterium okozhat vagy allergias reakcio.Valoban ezek allhatnak a hatterben, mivel a tuneteim egy honap leforgasa alatt jelentkeztek, a Helicobacterre veletlenul derult feny? Koszonettel: Marta

        WEBBeteg szakértő válasza a helicobecter témában

        Tisztelt Kérdezőnk!

        A helicobacter fertőzés előfordulása nagyon gyakori. A népesség annyi százaléka érintett kb., mint ahány éves (20 évesek 20%-a, 60 évesek 60%). De a fertőzöttek nagyrésze tünetmentes, csak egyéb agresszív faktorok, veleszületett hajlam esetén okoz panaszt, gyomorhurutot, fekélyt.

        Üdvözlettel,
        Dr. Plósz János


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-07 11:52:02; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 13:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: