• Nexium 40

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő! Másfél évig szedtem 4omg-os Nexiumot a gastrooesoph.reflux,oesophatisra.1 éve nem szedem és most 2-3 hónapja állandó gyomorégésem és kis fájdalmaim vannak.A gyógyszerész a Shüssler-sót ajánlotta és elkezdtem szedni,de nem érzek semmi változást.A gyomortükrözés számomra egy rémálom volt mivel syncumárt szedek és ráadásul nem birom elviselni ha a számban matatnak valamilyen fobiám lehet.Kérem adjon tanácsot mit tegyek,vagy mit kezdjek el szedni.Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a reflux témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ha a Nexium jó volt, ezt nyugodtan szedhetné rendszeresen. Ha reflux
        már leírásra került és már volt korábban gastroscopiája, kis
        rugalmassággal megjavasolhatják Önnek ismét a gyógyszert.

         Dr. Plósz János

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-09 22:15:10; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 13:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: