• Gyomor

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úrak úrnők!

        Agyomor betegségem régóta fennáll és elég sokatt szenvedek  e miatt

        Jelenleg  bármitt elfogyasztok az ételek közül félóra  egy óra elteltével

        borzasztó görcsök vannak  a gyomorban és a has jobb oldali részen,

        felfujodok ,mar ég szúr  fáj nem merek enni mert tudom ,hogy milyen következményekkel jár .nem rég voltam hasi ultrahang vizsgálaton és a megállapitás az volt,hogy epehólyag gyulladásom van,borogattam  és elmult,de most úgy érzem,hogy gyomor fekélyem van ,vagy újból begyuladt az epeholyag is jelzem 2-tő hete megvoltam fázva és sok c-vitamint meg citromos tzeát ittam mind e mai napig úgygondolom ,hogy ez is rátett egyébként nagyon érzékeny a gyomrom ,de van amikor rendben jön akkor sokáig nincs probléma,nem dohányzok alkoholt nem fogyasztok ,sokszor kezeltek a korházban  tükrözés gyógyszerek elmult ,de mindig vissza tér

        Kérem a Tisztelt szakértő orvosi segitséget ,mitt tegyek ,hogy enyhitsem a panaszaimatt ill.meg is szüntessem.köszönöm.     Tisztelettel Tivadar

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ismételt laborvizsgálattal eldönthető, hogy ismét epehólyag-gyulladása van-e vagy sem. Ha nem, gyomortükrözés során juthatunk konkrét diagnózishoz. Ha fekélyes megbetegedése van, arra savcsökkentő gyógyszerek javasoltak. Régóta fennálló panaszai, "gyenge gyomra" miatt javasolt helicobacter pylori vizsgálat is (kilégzési teszt vagy tükrözés során vett minta szövettani vizsgálata). Addig is a gyakori rendszeres nyugodt, kis étkezés, Salvus víz fogyasztása segíthetnek.

         

         Dr. Plósz János

         

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-25 18:44:03; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 12:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: