• Hasmenés már három hónapja 16 évesen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó estét kívánok! 16 éves vagyok, és szeretném megkérdezni, hogy már 3 napja van hasmenésem,szedek gyógyszert humana elektrolyt, és ma is 4-szer ment a hasam, és az utolsó 2, nagyon fura volt, mert olyan lepényes volt, meg volt benne egy kis piros is,szerintem vér volt,de nem biztos, és ilyen sárgás zöldes barnás színe volt! Mitől lehet? Nagyon megijedtem. Remélem nincs semmi komoly. Előre is köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a hasmenés témában

        Tisztelt Kérdező!

        3 napos hasmenés nagy valószínűséggel fertőző eredetű, széklettenyésztés elvégzése szükséges. A humana elektrolyt a kiszáradás és az ionháztartás felborulását akadályozza meg, a hasmenést érdemben nem befolyásolja. Javaslom tartson néhány napig diétát, használjon probiotikumokat, esetleg Smecta-t. Ha panaszai pár napon belül nem szűnnek, keresse fel háziorvosát.

         

         Dr. Plósz János

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-22 16:29:39; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 07:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: