• Aggódom!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Feleségem néhány napja éles szúrást érzett hasa bal oldalán,kb. a köldök magasságában.Azóta állandó gyomor-,és hasfájásra panaszkodik.A háziorvos azt javasolta,probálkozzon diétával.Ezt két napig betartotta,tünetei némileg enyhültek.A következő napon azonban már rendesen étkezett,és fájdalmai is felerősödtek.Kérem segítsen,mi okozhatja a problémát.

        WEBBeteg szakértő válasza a hasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Gyomor- és hasi fájdalmat számos probléma okozhat, szükséges tudni, hogy volt-e hányás, hányinger, láz, hamenés, vérzés, stb. Leggyakrabban a széklet átmeneti megrekedése okozhat hasi fájdalmat, néhány napos könnyű-vegyes diéta, enyhe hashajtás, megfelelő mennyiségű testmozgás  meg szokta oldani a gondokat. Ha erre nem szűnnek a panaszok, a kísérőtünetekkel együtt pontosabb tanácsot tudunk adni.

         

         Dr. Plósz János

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-25 18:37:15; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 09:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: