• Galandféreg

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo estét kivánok doktornő én Erdélyből irok őnnek és kérdezni szeretnék őntől van egy 40 cm es simafejü pántlikagiliszta nállam amit fogalmam nincs hogy mitől mert állitolag állatoktol lehet ősszeszedni de én még kutya meg macska kőzelébe sem voltam 10 évet mivel magyaroeszágon éltem a családommal voltam parazitologian és a székletből monták hogy galandférgem van irtak fel gyogyszert de nem szabadultam meg tőle és az lenne a kérdésem hogy meg lehet e szabadulni ettől a féregtől vagy pedig nővekedni fog bennem vagy mi a teendő vagy másik gyogyszerre lenne szükségem Nagyon szépen köszönöm előre nagyon fontos lenne

        WEBBeteg szakértő válasza a galandféreg témában

        Tisztelt Kérdező!

        A fertőzés nem teljesen átsütött marha vagy sertéshús fogyasztásával jöhetett létre. Féregűzésre a Vermox tabletta alkalmas, alap esetben 3 napig 2x2 tabletta bevétele javasolt.

         Dr. Plósz János


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-18 13:27:32; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 16:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: