• Mi a baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr-Nő!Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz,hogy engem 1 éve műtötek meg vakbél gyanuval de nyirokcsomó gyulladásom volt.A műtét sikerült,de kb fél év elteltével a műtét után ugyanúgy alhasi görcsökkel küszködök.Voltam ultrahangon ,ahol kevés folyadékot találtak a beleim között.Most 2 napja volttam vérvételen és a lymphocyta 41.90 lett még a neut.gran. 49.00 nem tudom pontosan mit jelentenek,de a fájdalmak ugyanúgy gyötörnek!Mi lehet a baj,még mindig gyulladás áll fent vagy mi okozza a panaszokat?

        Köszönettel:Bettina

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi görcsök témában

        Kedves Bettina!

        Mivel a műtét során a férenyúlványt eltávolították így a vakbélgyulladás kizárható. A hasi panaszok hátterében számos betegség állhat. A közölt laboreredményekből és panaszokból pontos diagnózis nem állítható fel, azonban a hasi uh vizsgálat által jelzett folyadék gyulladást valószínűsít. Javaslom, hogy a műtét zárójelentésével, az eltávolított féregnyúlvány szövettani vizsgálatával egy gaszto-enterológiai szakrendelést keressen fel.

         Dr. Boros Miklós sebész


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-25 10:28:41; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 15:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: