• Urologia - aranyér?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Udvozlom.

         

        A kerdesem aranyérrel kapcsolatos lenne. A problema a kovetkezo:

        Székleturites utan kb 20-30 percel a végbélnyílásom elkezd viszketni, ugy, hogy ujra wc re kell mennem es ujra megtorolnom. Ekkor a papiron kevés széklet is talalhato, pedig elotte tisztara toroltem. Urologusnal meg nem voltam ezzel kapcsolatban, es nem tudom hogy ez is aranyertol van e. Valamint mivel lehet ezen tunetet kezelni. Elore is koszonom valaszat.

        WEBBeteg szakértő válasza a aranyér témában

        Tisztelt Kérdező!

        Panaszát nagy valószínűséggel aranyeresség okozza (esetleg a végbélnyálkahártya megrepedése). Ennek tisztázására proktológia illetve gastroenterológiai szakrendelés felkeresése javasolt. Addig Mastu Forte kúp használata, székletlágyítás illetve langyos sós-kamillás ülőfürdők segíthetnek.

         Dr. Plósz János

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-14 17:18:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 20:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: