• Tünet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Azt szeretném kérdezni önöktöl,hogy a májgyuladásnak ésa májnagyobodásnak mia tünete? Mert néha érzek jobboldalt a bordák alatt néha szúró tompa fájdalmat pármásodpercig. Lázam nincs emésztésem jó és étvágyamis van. 1 éve vagyok reflux beteg,és 6 honapja  szedem az noacid gyógyszert,és lehete a gyógyszertöl? Háziorvos megvizsgált azt monta hogy nincs májnagyobodás és májgyuladássincs. Válaszát köszönöm.  István

        WEBBeteg szakértő válasza a máj fájdalma témában

        Tisztelt Kérdező!

        A májgyulladás általában a máj megnagyobbodásával, tompa, nyomó jobb bordaív alatti fájdalommal, gyengeséggel, sárgasággal jár. A máj mérete tapintással jól megítélhető, laborvizsgálat pedig mind a májfunkciókat mind, a májsejtek sérülését könnyen ki tudja mutatni. A Noacid felhasi panaszokat, székrekedést, hasmenést okozhat, májkárosodást eddig nem észleltek.

         Dr. Plósz János


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-12 16:18:37; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 09:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: