• Mi lehet a baj!!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A FRJEMNEK PÁR NAPJA FÁJ,ÉGET A NYELÖCSÖVE,HA ESZI VAGY ISZIK.ELÖRE IS KÖSZÖNÖM A VÁLASZT.

        WEBBeteg szakértő válasza a reflux témában

        Tisztelt Kérdező!

        Valószínűleg savas refluxa van, szedjen pár napig savcsökkentő gyógyszert (Quamatel Mini vény nélkül kapható). Ha panaszai erre nem szünnek, forduljon háziorvosához.

        Dr. Plósz János gastroenterológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-03 16:55:26; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 10:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: