• Szúró hasi fájdalmam és nyákos hasmenésem van

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        22 éves nő vagyok, és 6 nappal ezelőtt egyik este szúró fájdalmat éreztem a hasamban bal oldalt, alul. Ez azóta is fennáll, emellett a székletem is össze vissza változik. Valamikor szorulás, valamikor hasmenés, volt amikor meg nyálkás volt a székletem. Voltam bár orvosnál, de nem mondott túl sokat, csak annyit, hogy diétázzak, és ha nem múlik, menjek el a belgyógyászatra. Ezen kívül előfordult gyenge hányingerem is, me néha szédültem. Milyen betegség lehet ez?

         

        Köszönettel

         

        S. Bettina

         

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Panaszait okozhatja átmeneti székletpangás a szigmabélben, de akár nőgyógyászati eltérés-gyulladás is. Ez előbbit feltételezve, a diéta nagyon jó tanács, esetleg óvatos hashajtással is kombinálható. Emelett probiotikumok fogyasztása javasolt. Ha erre panasza nem szűnik, további kivizsgálás szükséges (hasi UH, labor, vizelet, nőgyógy.).

         Dr. Plósz János

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-12 22:32:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 13:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: