• Nyelőcső és gyomorfekély

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Plósz János Doktor Úr! Nyelőcső és gyomorfekély betegségem miatt egészséges életmódot folytatok, mindent betartva(étkezés, sport, gyógyszerek-Pariet+Alusulin). Kb.3 hónapja fogyasztom az Aloe Vera gélt is, azóta nem fáj(vagy csak nagyon ritkán)a gyomrom, pedig évek óta erős fájdalmaim voltak szinte naponta és a székletproblémáim is rendeződtek! A hasi puffadás viszont sajnos semmitől nem csökken. Azt szeretném Öntől kérdezni hogy a gyógyszerek és az Aloe Vera mellett szedhetek-e pre- és probiotikum tablettát, illetve Ön ajánlja-e? És ha igen akkor meddig szedhetem (a többivel együtt)és hol tudom beszerezni? Ajánlja-e esetleg valamelyik fajtáját? Mert nem ismerem ezeket a termékeket és annyi rosszat hallani a minőségről(hamisításról). Előre is köszönöm a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorfekély témában

        Tisztelt Kérdező!

        Pre- és probiotikomok nyugodtan fogyaszthatók az eddigi terápia mellett. A prebiotikumokat tartalmazó ételek korlázotás nélkül fogyaszthatók, ezek a saját bélflóra rendezését segítik elő, a probiotikumokat kúraszerűen javasoltjuk (pl. havonta egy hétig). A megbízható probiotikumok a gyógyszertári készítmények (Lactív, Normaflore, ProGastro 625.

         

         Dr. Plósz János

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-05 16:31:27; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 09:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: